Aircon klimaatbeheersing

Wij zijn gespecialiseerd in technische installaties op het gebied van klimaatbeheersing voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende luchtbehandelingssystemen, airconditioning van klein tot zeer groot, koeltechnische installaties en ventilatiesystemen.

Airconditioning is een groot specialisme binnen ons bedrijf waarbij u kunt denken in de richting van het koelen van server ruimtes, grote kantoorpanden en airconditioning bij particulieren. Waarbij een nette prijs, een uitstekende service en het tevreden stellen van de klant bovenaan staat.Iedere situatie is verschillend als het aankomt op de toepassing van airconditioning en klimaatbeheersing. Wilt u precies weten wat mogelijk is voor uw situatie neem dan contact met ons op.

Kwaliteit en service

Kwaliteit en service zijn de factoren waarmee Aircon Klimaatbeheersing zich onderscheidt op de markt. In haar benadering staat de klant centraal. Daarom leveren wij geen standaardpakket aan diensten, maar wordt ieder onderdeel afgestemd op de specifieke behoefte van de klant.

Wij geven de garantie voor een maximaal rendement op uw investering. Voor technische installaties zijn een lange levensduur, betrouwbare en veilige werking, minimum aan storingen en reparaties essentieel.

Onderhoud en Service

Hoe goed een technische installatie ook ontworpen, gebouwd en geïnstalleerd is, het optreden van een storing kan nooit uitgesloten worden. Servicegerichtheid begint dan ook met het geven van een op maat gesneden service, zeker in die gevallen waar het productieproces afhankelijk is van het probleemloos functioneren van de geleverde installatie. Goed onderhoud garandeert een optimale werking van een installatie, minimaliseert de kans op onverwachte storingen en zorgt voor een langere levensduur. Daarnaast biedt een onderhoudsprogramma een unieke mogelijkheid om een installatie aan te passen aan veranderingen in een productieproces, besparende ontwikkelingen in de toegepaste techniek en veranderende regelgeving. Onderhoud kan preventief of correctief van karakter zijn en heeft, afhankelijk van het soort installatie, verschillende zwaartepunten.

Airconditioning kopen spijkenisse
Onderhoud airco spijkenisse

Youtube

Merken

 
kenteq
FGASSEN
Green ventilation
Stek