Corona en ventilatie

Corona en ventilatie. Het belang van ventilatie tegen de verspreiding van het coronavirus is niet te onderschatten. Het RIVM adviseert om minimaal te voldoen aan de eisen van het Bouwbesluit. Woningen, scholen en kantoren die nog niet aan de minimale ventilatie-eisen voldoen, krijgen het advies om continu ramen en deuren open te zetten. Dat wordt de komende wintermaanden knap lastig.

Het is de professie van Aircon Klimaatbeheersing om daadkrachtig invulling te geven aan specifieke toepassingen en een voortrekkersrol te vervullen waar het gaat om de perfecte oplossing om aan de eisen van het bouwbesluit te voldoen.

Coronavirus airconklimaatbeheersing

Waarom ventilatie belangrijk is

Corona en ventilatie. Goede ventilatie en luchtverversing zijn belangrijk, omdat vuile lucht slecht is voor de gezondheid. Zo kunnen schimmels, tabaksrook en fijnstof leiden tot serieuze gezondheidsklachten. Denk aan hoofdpijn, hoesten, chronische verkoudheid, virussen, benauwdheid en slijmvorming. Door continu uw woning, school of kantoor te ventileren met een wtw-installatie of mechanisch ventilatiesysteem creëert u een gezond klimaat en geeft u gevaarlijke stoffen en virussen geen kans. Hoe krijgt u een gezond huis? Start vandaag nog met goed ventileren!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gezond binnen klimaat 0181-639030

Ventilatie aircon klimaatbeheersing

 

Additionele luchtreiniger voor airconditioners van Mitsubishi Electric

Een losse luchtzuiveringsunit voor airconditioners. Makkelijk te monteren en met indrukwekkende prestaties. Dat is de nieuwe Mitsubishi Electric Plasma Quad Connect (MAC-100FT-E). Deze module maakt het mogelijk om hoogwaardige filtertechnologie toe te voegen aan een scala van Mitsubishi Electric apparatuur. Ook reeds geïnstalleerde. Daarmee verbeter je direct de luchtkwaliteit. De Plasma Quad technologie elimineert bacteriën, fijnstof, pollen, schimmels, mijt en virussen uit de lucht. Sterker nog: het luchtfilter is zelfs 99,8%* effectief tegen het coronavirus.

Aandacht voor luchtkwaliteit 

Juist dat virus heeft de luchtkwaliteit binnen gebouwen de laatste maanden hoog op de agenda gezet. En niet voor niets, want de luchtkwaliteit binnenshuis, op het werk en binnen scholen is vaak slechter dan de buitenlucht. Zozeer zelfs dat het negatieve invloed op onze gezondheid en presteren heeft.

Luchtreiniger airconditioning combineren met ventilatie

Goede ventilatie is de basis voor een gezond binnenklimaat. Maar goede luchtkwaliteit blijft complex en is altijd afhankelijk van verschillende factoren. Voldoende luchtverversing in combinatie met effectieve airconditioning en filtertechnieken zorgen voor een excellente luchtkwaliteit en comfort.

Breed toepasbaar

Plasma Quad Connect is breed toepasbaar op M SeriesMr Slim en City Multi wandmodellen. De montage is snel en eenvoudig. Het aanbrengen van een metalen ophangbeugel en het koppelen aan een connector (CN105) is alles. Met een montagekit is de luchtzuiveringsunit ook compatibel met kanaalmodellen en cassette-units van Mitsubishi Electric.

Luchtreiniger voor gezond binnenklimaat

De brede toepasbaarheid maakt dit luchtzuiveringsapparaat een ideale oplossing voor toepassing binnen hotels, kantoren, winkels, de zorg, medische centra, praktijken, apotheken en woningen. De Plasma Quad Connect heeft de bekende Mitsubishi Electric kwaliteit, is makkelijk te onderhouden (geen filtervervanging) en installeren. Zo creëer je duurzaam een veilig en gezond binnenklimaat tegen lage gebruikskosten.

Plasma Quad Connect

  • Zowel tijdens de installatie van een nieuw systeem te plaatsen als achteraf
  • Werkt ook tegen coronavirus
  • Makkelijke, betaalbare oplossing