Warmtepomp kopen?

Bij Aircon Klimaat beheersing bent u op het juiste adres voor de aanschaf of vervanging van uw warmtepomp, wij leveren alle grote A-merken en hebben al ruim 15 jaar ervaring met het plaatsen van deze systemen.

Wij leveren innovatieve en energiezuinige systemen van Panasonic Aquarea, Daikin Altherma en Mitsubishi Ecodan. Deze systemen zijn ontworpen om u te helpen genieten van de ideale temperatuur en warmwater in uw woning of op kantoor, zelfs bij extreme buitentemperaturen. Zelfs passief koelen is mogelijk met de warmtepomp!

Een lucht-water warmtepomp haalt de energie uit de buitenlucht welke wordt overgedragen middels een warmtewisselaar aan het koelmedium. De hoogwaardige energie wordt vervolgens overgedragen aan het water om zo uw woning, kantoor of warmwater op te warmen. Een lucht water warmtepomp is veel schoner, veiliger, goedkoper en milieuvriendelijker dan alternatieven die werken met gas, olie en andere elektrische systemen. Een buitenunit, die kan worden gevoed door zonnepanelen, verwarmt het water voor zowel gebruik als de radiatoren of vloerverwarming. Het systeem kan ook worden ingebouwd in de centrale verwarmingsinstallatie, wat de installatiekosten beperkt. De warmtepompen die wij leveren zijn de meest innovatieve optie voor de bestaande bouw en voor nieuwbouwwoningen.

Wij leveren Japanse topfabrikaten waarop u 5 jaar garantie geniet, mits het systeem natuurlijk is onderhouden door ons als erkend installateur.

Ontdek hoe u thuis en op kantoor kunt besparen met een lucht water warmtepomp, all-electric, hybride of hybride all-electric ready! Maak een afspraak met één van onze adviseurs via ons contactformulier of bel gerust tijdens kantoortijden met één van onze enthousiaste medewerkers: 0181-639030.  Buiten kantoortijden hebben we de handige WHATSAPP dienst waar u een bericht achter kunt laten, dit bericht wordt dan bij gelegenheid opgepakt en beantwoord.

WAAROM KIEZEN VOOR DE LUCHT-WATER WARMTEPOMPEN VAN AIRCON KLIMAATBEHEERSING?

Energiebesparing verzekerd; volledig gasloos of flink besparen op uw gasrekening

 • Prestatiecoëfficiënt (COP) van +/- 5,00 (+7°C/+35°C).
 • Hoogste systeemrendement A+++.
 • “100% Inverter” technologie om de werking van het product aan uw werkelijke behoeften aan te passen.
 • Volledig gasloos ter vervanging van uw bestaande CV ketel.
 • Hybride door middel van een warmtepomp welke we hybride aansluiten aan uw bestaande CV ketel.
 • Hybride all-electric ready, waarmee u in twee stappen van het gas af kunt.

 

Gegarandeerd comfort

 • Verwarming en capaciteit gegarandeerd tot -20°C.
 • Warmwatertank van 200 / 300 / 500 liter of zelfs groter indien gewenst. Wij hebben ook all-in-one systemen waarbij de warmwatertank is inbegrepen in het binnendeel.
 • Standaard thermostaatregelaar op het binnendeel om uw systeem te regelen en programmeren, indien gewenst ook draadloos mogelijk.
 • Warmtepomp geschikt voor vloerverwarming, LT radiatoren of standaard radiatoren welke we kunnen boosten met speciaal hiervoor ontwikkelde producten.
 • Passieve koeling mogelijk op uw vloerverwarming, waarmee u uw woning 3 tot 5 graden kunt verkoelen. Let op: wel afhankelijk van de isolatie van de woning en het aantal groepen vvw.
 • Radiatoren kunnen ook koelen, echter moeten deze voorzien worden van boosters! Naast het koelen haalt u ook meer rendement uit uw verwarming.
 • Hoe werkt een booster? Klik hier voor een informatief filmpje op de website van onze partner.

 

Voorbeeld van een woning met duurzame producten:

warmtepompen kopen spijkenisse
1a Monoblock buitendeel (wordt in de basis niet geplaatst door Aircon Klimaatbeheersing)
1b Split opstelling: Buitendeel + Binnendeel + Sanitair warm waterboiler.
1c All-in-one opstelling: Buitendeel + Binnendeel met geintegreerd sanitair warm waterboiler.

2 Thermostaat of bedieningsmodule warmtepomp.

3 Vloerverwarming (voorkeur bij LT warmtepompsysteem)

4 Technische ruimte met daarin de warm waterboiler.

5 LT radiator, een warmtepomp geniet als voorkeur een laag themperatuurtraject en daarbij dus ook LT radiatoren.

6 Zonnepanelen, deze wekken de stroom op die u weer om kunt zetten in duurzame energie voor uw warmtepomp.

 

Voor meer informatie over “warmtepompen kopen” neem contact met ons op.